Numele meu este Ecaterina Moldoveanu. Am 26 de ani si scriu pe blog de 8 ani.

Am facut vreo 2 ani de Management Turistic si Comercial la Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir” si doresc sa imi iau licenta in marketing online sau macar ceva asemanator. Initial doream sa am un job in turism, dar dupa o perioada destul de indelungata am descoperit ca marketingul, in special cel online ma atrage mai mult decat un hotel sau o agentie de turism.

Ca si pasiuni am muzica, in special k-pop-ul, despre care si scriu pe blog. Mai imi place sa ma uit la filme si seriale, desi in ultima vreme cam evit productiile de Hollywood si m-am indreptat catre cele din Coreea, China si Japonia. De asemenea, consum foarte mult Youtube si Twitch. Ma mai gasesti si pe la evenimente si conferinte unde ador sa merg sa ma revad cu oameni dragi mie sau sa cunosc oameni noi.

Ce este blogul asta?

Ei bine, aici reusesc sa scriu despre mai toate chestiile care imi trec prin cap, evenimente la care particip si activitati de-ale mele mai diferite si interesante. Sper ca usor usor sa ies mai des din casa si sa incep sa am un pic mai mult content pentru blog. Am cateva categorii interesante, zic eu, care sper sa atraga persoane interesate de ceea ce scriu eu. Voi incerca sa produc unele serii de articole ce vor fi asa just for fun, dar si recomandari de muzica, filme, seriale, conturi de Instagram si carti. Voi avea mici povestioare de viata, cu chestii prin care am trecut si am invatat ceva din ele. Pe scurt, aici vei gasi o ciorba de informatii care sper sa intereseze pe cineva.

Daca faci parte din vreo agentie/companie sau doresti sa colaboram in vreun fel, ma poti contacta la adresa de e-mail emoldoveanu.blog@gmail.com.

Alte linkuri utile pentru tine: pagina de Disclaimer si pagina de Contact, pagina mea de Facebook, profilul personal de Facebook si profilul meu de LinkedIn.