De-ale mele

2018

Stiu ca deja am asteptat cam mult sa scriu de 2018. In primul rand vreau sa va urez sa aveti un an absolut minunat, plin de fericire si iubire. ❤

Iar acum vreau sa vorbesc de planurile mele pe anul acesta. Sau macar de sperantele pe care le am pentru 2018 si sper sa fac macar jumatate din ceea ce imi propun.

Vreau ca blogul asta vreau sa aiba mai multe articole. L-am lasat cam balta anul trecut ca am avut o lipsa acuta de inspiratie si sincera sa fiu, imi e cam rusine cu mine ca am dat-o de gard asa. La fel si pagina de Facebook a blogului am cam lasat-o in pom, ceea ce nu prea ma incanta. In momentul asta, scopul meu e sa creez content cel putin de 4 ori pe luna. Si sa cresc ritmul treptat sa imi reintru in mana. Stiu ca o pot face.

Vreau sa continui cu dieta si sa reusesc sa ajung aproape de greutatea dorita. In momentul de fata, vreau sa ajung la 2 cifre, si anume 99,9kg. De acolo pot sa cobor si mai mult. Dupa sarbatori am simtit ca m-am ingrasat, insa in urma ultimei cantariri reiese ca am slabit 2 kilograme si am ajuns la 110,8 kg. Ceea ce e uimitor pentru ca nu prea am tinut cont de dieta in perioada asta. Dar simt ca pot sa fac si mai mult, ca ar fi chiar pacat sa ma opresc acum dupa atatea luni de munca si sa nu ma ocup de mine si sanatatea mea. Vreau sa fiu si mai activa si sa incep sa fac sport. 

Vreau sa cresc nivelul meu profesional. In momentul de fata fac un curs de digital marketing la Scoala IAA, mai exact pentru strategie in digital, care mi-a deschis ochii catre unele zone ale digitalului pe care nu le vedeam si nu intelegeam cum vin oamenii cu idei pentru un brand pe un timp indelungat. Este foarte interesant si chiar inspirational pe alocuri sa incerci sa intelegi esenta unui brand si cum sa il aduci in digital. Mai ales ca totul incepe sa se digitalizeze in jurul nostru.

Ca tot vorbesc de educatie, vreau sa ma reapuc de facultate. Cine nu stie, am facut 2 ani de Management Turistic si Comercial si am fost nevoita sa renunt din cauze financiare, familia mea trecand printr-un moment foarte dificil. Vreau sa fac aceeasi facultate, deoarece mi-a placut foarte mult ceea ce am invatat, exceptand poate dreptul (nu imi place nici sa ma bati cu lantul) si poate Resursele Umane (not my thing), dar am adorat atat partea de Turism, cat si cea de Comert si Marketing. Sper totusi sa pot sa imi dau licenta in Marketing Online decat in cel clasic. De master nu stiu daca vreau sa ma apuc dupa ce termin facultatea, o iau pas cu pas.

Alte mici planuri in 2018? Ei bine, sa calatoresc. Vreau sa ma plimb mai mult decat am facut-o anul trecut, atat prin Bucuresti, cat si prin tara si poate chiar si in afara. Vreau sa lucrez si mai mult la contul meu de Instagram, cu fotografii care mai de care mai aesthetic si prin care sa ma exprim liber si sa fiu inteleasa. De asemenea, vreau sa reincep sa scriu carti. In 2013 am publicat prima mea carte, DemonINK Lover, o carte paranormal erotica despre o tipa semi-demon si fiul lui Lucifer, iar anul asta vreau sa rescriu povestea, sa nu mai fie asa de grabita. O sa dureze ceva, dar nu ma deranjeaza.

In incheiere, vreau pur si simplu sa devin mai fericita si mai implinita si sa lupt cat mai mult pentru ceea ce imi doresc eu si sa ma pun eu pe primul plan.

Voi ce planuri aveti pe 2018?

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

1 Comment

  1. ken says:

    marfa

Comments are closed.