Ce vad

5 lucruri de cacat la Death Note by Netflix

death note netflixAcum ceva luni scriam un articol frumos in care ziceam clar ca noul Death Note facut de cei de la Netflix e o mizerie. Si asta doar din trailer. Ei bine… I was fucking right!

Am avut “placerea” sa ma uit la panarama asta de film (am crezut ca e serial, thank god ca nu e) si simt ca am pierdut 101 mnute din viata mea pentru o porcarie ca asta. Asa ca voi zice punctual ce mi s-a parut de ┬ácacat la filmul asta.

    • Plotul este tampit, degeaba, plat, fara pic de actiune interesanta. Nici nu zici ca au citit manga sau vazut anime-ul sau macar filmele facute de japonezi, care sunt absolut minunate. Actiunea a fost grabita si scrisa prost, pe alocuri copilaroasa. Zici ca a fost scris filmul de niste studenti in anul 1 sau ceva.
    • Whitewash-ul. Serios, din tot castul avem un negru si un asiatic. In rest everybody is white. Ah si [SPOILER ALERT] unul din astia doi moare. Va las pe voi sa ghiciti care.
    • Light Turner. HE IS A FUCKING PUSSY! Nu are coloana vertebrala, foloseste Death Note-ul ca sa futa ca altfel nu poate si cam atat. Nu are acea intelignta si nu e atat de psihotic ca Yagami Light. Simt ca actorul nu a fost cea mai buna alegere. A fost slab, nepregatit si nu i s-a potrivit atat de mult. Iar scriitorii au facut din inteligentul si bolnavul Light, un Light mai trist si cu daddy issues.

  • L. NU INTELEG! L e negru. Vorbeste japoneza si se plimba pe strazi cu o masca pe fata. Are foarte mari probleme de comportament, cum se poate vedea pe tot parcursul filmului, ceea ce pe mine m-a enervat. Nu este acel L inteligent care sa poata continua o investigatie fara a-si pune sentimentele inainte. Acest L nu e asa.
  • Misa sau Mia. She a hoe. Si nu e personajul cunoscut de noi. Stim cu totii ca Misa in anime si manga si filme avea ochii de Shinigami, avea un Death Note, avea anumite puteri pe care Light le putea folosi. Dar aici ea a fost acea curva de liceu care dupa ce a aflat ca Light are un Death Note (in primele 10 min ale filmului) s-a prins ca il iubeste sau ceva de genu si hop top omorau 2-3 oameni si si-o trageau langa caiet. Serios acum. Iar finalul ei mi s-a parut tragic si asa de lesinat. Simething was fishy.

Cred ca singurul personaj care nu m-a enervat in tot filmul asta a fost Ryuk, cu vocea lui Willem Dafoe. Au facut o alegere buna aici, Ryuk fiind la fel de malefic ca in anime si serial. Macar atat.

Il recomand cuiva? HELL NO! Mergeti si vedeti originalele. Sunt de 10000000 ori mai bune.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...