5 conturi artistice de instagram
Recomandari

5 conturi artistice de Instagram misto rau

Instagram inca este o unealta de Social Media destul de mare si misto, unde ai sansa sa descoperi fara sa vrei o gramada de fotografii minunate, desene geniale sau sa tii pasul cu viata vedetelor sau oamenilor pe care-i cunosti, doar suntem stalkeri.

Asa ca am decis sa va ofer si eu 5 conturi de instagram ale unor artisti absolut minunati pe care le recomand. Fiecare cont are ceva special, diferit, ce m-a facut sa vreau sa ii dau follow si sper sa aiba acelasi efect si la voi.

@abstractie este o fata romanca ce deseneaza. Contul ei nu este full de desene, insa are talent si abia astept sa puna noile ei creatii. Ma jur, pe mine imaginea de mai jos a lui Taehyung m-a lasat masca. She is amazing!

@xxerru este o alta artista ce face fanarturi BTS (Beyond The Scene) si care are un super mega talent, iar desenele ei arata breathtaking. Mereu reuseste sa ma lase cu gura cascata atunci cand posteaza ceva.

@flaviafloreamakeup este un alt tip de artista. Flavia a castigat NYX Face Awards Romania (congrats, girl!), iar creatiile ei sunt absolut stunning. Arata absolut demential si clar trebuie sa o urmariti.

@fhawn_ este o artista de doar 18 ani. Desenele ei digitale imi dau mindfuck de fiecare data la cat de reale sunt si mereu ma uit ca vaca la ele si ma intreb HOW TF??

@monzana21 este o alta artista ce m-a omorat cu desenele ei. Colaboreaza cu @xxerru la un joc minunat cu BTS numit To The Edge Of The Sky care abia astept sa apara. Imi place ca nu face totul ca in poza, ci adauga anumite elemente ce reusesc sa atraga privirea si sa te faca sa iti muti ochii peste tot prin poza.

Acum sunt foarte curioasa ce parere aveti despre aceste conturi si daca sunteti tentati sa dati follow acestor artisti minunati.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...