De-ale mele

Memoria uterului

Memoria uterului. Nu v-a facut sa radeti putin? Ca eu altfel nu am stiut cum sa reactionez. Eram si eu asa pe Facebook, inainte de culcare ca tot omul cand dau peste o postare interesanta rau. Am zis sa dau play si am simtit cum imi mor cativa neuroni.

Eu nu am nimic bai nene cu religiile in sine. Puteti crede si intr-o pana, mi se rupe. Bai dar sa vii cu asa fabulatii de zici ca trebuie toti sa ne facem caciuli din folie de aluminiu si sa credem ca pamantul este plat…  Am zis sa dau un google search la cacatul asta numit “Telegonie” si am gasit chiar o pagina de Wikipedia despre asa ceva.

Basically, teoria asta genetica e de pe vremea lui Aristotel, iar in secolul 20 deja teoria asta s-a dus pe apa sambetei, stiinta fiind indeajuns de evoluata. Well, nu si creierele unora. Iata ce zice Wikipedia:

Telegony is a theory in heredity, holding that offspring can inherit the characteristics of a previous mate of the female parent; thus the child of a widowed or remarried woman might partake of traits of a previous husband.

Voi ce parere aveti despre aceasta teorie din antichitate care surpriza! a fost preluata de nazisti cand era vorba de rasa pura?

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

1 Comment

  1. Reproducerea la oameni se face prin combinarea ADN-ului celor doi parinti. Oamenii astia sunt blocati in timp cu cateva mii de ani, din pacate.

Comments are closed.