interviuri coreea de nord
Ce vad

2 interviuri despre Coreea de Nord ce te vor face sa vezi altfel viata

Stiu, e un titlu destul de lung, insa consider ca este unul necesar pentru a-ti capta atentia si sa te fac sa vrei sa intri si sa te uiti la acele inteviuri cu nord-coreeni care au fugit din propria tara pentru a nu muri de foame si pentru libertate.

Vedem zeci si sute de articole in presa in ultima perioada despre pissing contest-ul dintre Donald Trump si Kim Jong-Un si nu prea ne intrebam ce viata duc cei care traiesc in tarisoara respectiva. Poate pentru ca si noi ne gandim la propriile probleme si la propriile greutati, ca asa este viata pana la urma.

De aceea, cei de la Asian Boss au reusit sa intervieveze cativa oameni ce au fugit din Coreea de Nord si au ajuns in Coreea de Sud, acesta fiind oricum un proces foarte greu, fiind nevoiti sa traverseze un rau ce desparte Coreea de Nord de China, sa traiasca cativa ani in China intr-un mod ilegal, ca mai apoi sa fie trimisi in Coreea de Sud. Voi spune cateva cuvinte despre fiecare interviu in parte, ca mai apoi voi sa le urmariti in intregime ca sa intelegeti tot ce se intampla. Va zic de pe acum ca aceste interviuri sunt destul de lungi, asa ca merita sa le vedeti ca pe niste documentare.

1.  Ce cred dezertorii nord-coreeni despre tara lor

In acest video, cei doi dezertori care sunt intervievati vorbesc despre mai multe topicuri, precum faptul ca se moare pe capete din cauza lipsei de alimente, cum au scapat din Coreea de Nord, executiile publice ce inca mai au loc, protestele din Coreea de Nord, capitalism, filmele sud-coreene si filmele porno.

2. Ce cred nord-coreenii despre Coreea de Sud

In acest video, dezertorii nord-coreeni discuta despre momentul in care au ajuns in Coreea de Sud si cum au reusit sa se integreze in societate. Este foarte dificil de urmarit pentru unele persoane acest interviu, pentru ca poti afla cele mai negre ganduri ale unui nord-coreean ce dorea doar sa fie liber si cum sunt priviti de catre sud-coreeni. De asemenea, ei discuta despre reunificarea celor doua Coree.

Consider ca aceste doua interviuri sunt foarte importante de vazut, mai ales cand nu stim mare lucru despre aceasta tara si ii luam in ras ca sunt spalati pe creier, insa cand afli greutatile acestei natiuni si cum sunt tratati acolo, mai ales ca un popor care deja a fost sub un regim asemanator, te trec fiorii si speri sa nu ajungi iar in aceasta situatie.

Cei de la Asian Boss au interviuri foarte interesante pe strada, intreband lumea despre diverse subiecte, precum moda americana, sex, casatorie, etc. Este un canal foarte interesant de urmarit, in special daca esti curios cum este in partea acea a lumii.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...