bloggers lan party
Offline

Ma duc la Bloggers LAN Party si Comic Con

Ma duc la Bloggers LAN Party si la Comic Con in data de 5-7 mai la Romexpo si nu vreti sa stiti cat de entuziasmata sunt.

Poate unii va intrebati de este Bloggers Lan Party asta

Ei bine, va zic simplu. E un loc unde o gramada de bloggeri, vloggeri si influenceri se intalnesc si se joaca diverse jocuri video si board games. Data trecuta ne-am jucat Battlefield, VR, niste jocuri super simpatice pe tableta si Orange Express si am stat intr-o camera “jmechera” de la Bitdefender. A fost o zi plina, unde m-am invartit in 300 de locuri, unde am ras si glumit cu alti oameni pe acolo super misto si de treaba cu care aveam clar ceva in comun – jocurile video.

Am si 4 motive simple de ce abia astept sa merg la evenimentul acesta:

  1. Ador Bloggers LAN Party. Este un eveniment super chill unde mereu am sansa sa ma revad cu o multitudine de bloggeri si vloggeri care sunt pe acelasi fir ca mine si eu venit cu acelasi scop.
  2. Dureaza 3 zile de data asta. Deci clar mult mai mult timp sa ma joc si sa ma distrez. Sper sa pot ajunge in toate 3 zilele.
  3. Se intampla la Comic Con. Nu am mai fost pana acum la evenimentul asta, deci nu am asteptari mari, dar sunt curioasa rau de tot cum va fi si clar ma voi fatai peste tot pe acolo.
  4. Vor fi 3 zile pline de distractie, deja simt asta in aer :)) si clar imi voi reincarca bateriile acolo, lucru de care am mare nevoie.

Esti blogger/vlogger si vrei sa vii si tu?

Pai ce mai astepti? Inscrie-te aici si asteapta mailul de la Andra unde iti va da vestea buna.

See you there!

bloggers lan party

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...