lee jong suk
De-ale mele

Bunaciunea saptamanii: Lee Jong Suk

Lee Jong Suk (이종석) este un model si actor sud coreean. Acesta este foarte cunoscut pentru rolurile sale din School 2013, I Can Hear Your Voice, Doctor Stranger, Pinocchio si W. Initial acesta a debutat ca model in 2005, iar acum are un contract de exclusivitate cu YG Entertainment.

Pe langa faptul ca el e superb din punctul meu de vedere, ce m-a atras la el in timp ce am vazut W si Pinocchio (despre care voi vorbi in urmatorul articol) a fost faptul ca este un actor foarte bun, reusind sa imi ofere emotii. Un actor este unul foarte bun cand in decursul a 10 minute ma poate face sa rad si sa plang.

Pana acum, Lee Jong Suk a aborda numai roluri pozitive, insa in 2017 va aparea un film numit VIP in care joaca rolul fiului unui om sus pus din Coreea de Nord, Gwang-Il, care este suspectat de numeroase crime in jurul lumii. Sunt foarte curioasa cum va fi acest film, sincera sa fiu.

Si sa nu uitam cat de adorabil si expresiv poate sa fie:

Dar si cat de sexy poate fi.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

3 Comments

 1. Dan says:

  Actor corean? Adică lucrează la Cora?

  1. ecaterina says:

   Doamnelor si domnilor! Aici avem #glumaanului2k16

   1. Dan says:

    Nu e o gluma, chiar se scrie coreean, nu corean. 🙂

Comments are closed.