melodii pe care le ascult obsesiv
Ce ascult

5 melodii pe care le recomand

E vremea, zic eu, sa mai recomand 5 melodii pe care le cam ascult obsesiv. Nu sunt toate k-pop, daca va vine sa credeti! :)) Melodiile sunt misto fie din punct de vedere al sunetului, fie al videoului si al vizualului oferit.

1. Awolnation – Run

De Awolnation stiu de ceva timp, iar stilul lor este unul interesant si misto in acelasi timp, asa ca recomand melodia asta cu mare drag. Eu am auzit de ea datorita unui meme pe Vine. Dar melodia in sine este foarte buna. Sunt doua versiuni ale aceleiasi melodii – I am a human being capable of doing terrible things si I am a human being capable of doing beautiful things. Favorita mea e prima, pentru ca parca ma face sa rezonez mai mult cu umanitatea, raul fiind foarte usor de creat fata de bine.

2. SF9 – Fanfare

SF9 este o trupa sud coreana care a debutat pe 4 octombrie cu melodia Fanfare. Inca dinainte sa debuteze am aflat de ei si m-am indragostit de stilul lor interesant si de talentul lor la dans. Pentru ca sunt talentati la dans si reusesc sa ofere un show misto rau de tot.

3. Two Feet – Go Fuck Yourself

Melodia asta e prea scurta! I swear to God!! Dar cele 2 minute te fac sa vrei sa dai un refresh sa o asculti din nou. E chill si te prinde usor cu beat-ul lejer. Cel putin asa am patit eu 😀

4. Monsta X – Fighter

Monsta X au revenit in forta si m-au lovit cu mini albumul The Clan Pt.2. Title track-ul albumului este Fighter care are si un MV superb in care ma holbez la Wonho – biasul meu cum e el asa sweaty si bate fierul (Wonho stans ma vor intelege, stiu sigur) si destul de ciudat si random dar care te tine prins sa te uiti la el. Mie imi place tot albumul, o alta melodie favorita fiind Be Quiet care are un beat genial.

5. EXO – Playboy

Melodia asta e asa de sexy si perfecta pentru o seara romantica, fiind ea una destul de sexuala care pe mine mereu ma face fericita sa o ascult. Din pacate nu are un MV oficial, dar am gasit un video genial facut doar din fancam-uri. Si Dumnezeu sa le dea sanatate fetelor care au filmat HD ca prind mereu cele mai bune momente, si anume cand Lay isi misca perfec soldurile, cand Chen pune mana pe fundurile membrilor si cand Sehun si Kai au un moment frumos. Luati de va bucurati de melodie si vizual.

Am si pus pe Vine un video funny rau cu Jooheon din Fighter care m-a facut sa rad cu lacrimi si sper sa va faca si pe voi sa radeti.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...