skechers
Online

Skechers – doua reclame in doua stiluri diferite

Fiind fana EXO, desigur ca urmaresc ce fac baietii. Si am vazut ca au facut o colaborare cu Skechers. Mai multe teasere cu fiecare membru + un clip intreg.

Biasul meu, Xiumin oppa arata fabulos.

xiumin skechers

Si desigur ca bias wreckerul meu Baekhyun m-a ucis cu his rudeness.

baekhyun skechers

Anyway aseara printr-o minune aveam deschis TV-ul si apare deodata Meghan Trainor dansand pe acolo si cand ma uit sa vad la ce face ea reclama raman stupefiata sa vad ca sunt Sketchers. Iata reclama.

Asa ca am comparat un pic in propria minte reclamele si serios va zic, si nu sunt biased aici, dar cea a baietilor de la EXO e mult mai buna. Adica doar uitati-va cat de misto e.

Se vede clar diferenta dintre productiile din SUA si cele din Asia. Asia are un talent in a aduce tot felul de teasere, de a face consumatorul sa isi doreasca sa cumpere produsul, pe cand SUA face o reclama, o arunca la TV peste tot si bam! lumea cumpara. Nu stiu de ce, dar prefer sa vad teasere ca cele de la EXO decat doar o reclama de 30 de secunde din partea brandului, mai ales cand vedem sute de reclame zilnic.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *