webstock 2016
Offline

Voi sunteti pregatiti pentru Webstock 2016?

Nu de alta, da’ eu sunt gata pentru cel mai mare eveniment de Social Media din Romania. E vorba de Webstock 2016. Hai sa va zic de ce sunt eu mereu entuziasmata sa merg la eveniment. Deja pentru mine asta e cred ca al 3-lea an in care merg. Deja ce aud pe acolo am asa ca idee, dar mereu merg cu speranta ca voi afla ceva nou, inovativ si care sa ma dea asa un pic pe spate vizavi de blogareala si Social Media.

webstock 2016

Mereu merg la evenimentele de Social Media pentru networking, sa ma revad cu o gramada de bloggeri dragi mie cu care nu ma vad asa de des. Daca esti nou in ale bloggingului, Webstock e cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Serios vorbesc. Aici o sa vezi sute de oameni, o sa asculti o gramada de lume care stie despre ce vorbeste. Si vei lega prietenii misto cu bloggerii sau te vei revedea cu prieteni de-ai tai.

Asa ca si anul asta se vor intalni sute de bloggeri. Si poti veni si tu! Te poti inscrie aici.

Se tine in acelasi loc, la JW Marriot Bucuresti, ca de obicei. La cat de mult creste, mai are putin si ajunge sa se tina la Romexpo. Dar ma jur ca nu ma deranjeaza, ci din contra, ma bucura. O sa devina un Blogger-Con curand :))

Oricum, vreau sa va zic ca eu abia astept sa merg, sa am o zi intreaga in care ma simt bine alaturi de oameni care fac acelasi lucru ca si mine. Cu cine ma vad pe acolo?

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

1 Comment

  1. Anul asta cred ca dau si eu cu subsemnatul. 🙂 E primul an 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *