munca
De-ale mele

Atunci cand faci ce iti place, nu se mai numeste munca

Atunci cand faci ce iti place, nu se mai numeste munca. Asa am tot auzit eu in ultimii ani pe la conferinte, prin online, prin jurul meu. si mereu am zis ca asta nu e adevarat, ca e un mare bullshit. Ca nu are cum sa fie adevarat, ca tot munca este. Si da, e tot munca, tot ai un program de 8-10-12 ore – jobul + propriul blog in care gandesti creativ, fie pentru un vizual, fie pentru un articol, fie cauti inspiratie online de la lume.

bullshit - munca

Bai si tare greu e cand scrii pe doua fronturi, ca mine. Nu stiu, sincera sa fiu cum dracu reusesc cei cu 6 bloguri (da, Emil, ma uit la tine) sa fie creativi pentru toate. Stiu ca scriu cam rar in ultima perioada, dar va zic cu mana pe inima ca ajuns acasa seara, deschid laptopul, deschid blogul si ma holbez in editor ca proasta. Pentru ca desi am o idee, nu imi vine sa pun degetele pe tastatura si sa incep sa scriu.

Nu stiu ce sa fac, pentru ca la munca sunt extra creativa, fac o gramada de lucruri misto rau de tot – vizualuri in Photoshop (da ba… am invatat photoshop), articole corecte SEO dar in acelasi timp sa fie user friendly, curand o sa ma ocup de si mai multe, si parca rezervele mele de creativitate se golesc in astea 8 ore. Si nu stiu cum sa fac sa nu se mai intample asta.

Poate sa incep sa scriu orice imi trece prin cap atunci cand am ideea ma ajuta, insa multe idei de articole le am cand ma pun la somn sau in momente inoportune gen la munca. Si nu am timp mereu sa scriu pentru mine, pentru ca trebuie sa ma concentrez la munca pentru care sunt platita.

Dar simt ca e momentul sa imi dau doua palme si sa imi revin astfel incat sa reincep sa scriu aici. Macar de doua ori pe saptamana si tot o sa ma simt bine. 😀

you can do it - munca

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *