melodii pe care le ascult obsesiv
Ce ascult

5 melodii pe care le ascult obsesiv

Am momente in care am cateva melodii pe care le ascult obsesiv. Stiu ca poate nu e sanatos si ok, dar sunt melodii pe care le ador din varii motive – beat misto, ritm awesome, trupa, dansul din videoclip sau mai stiu eu ce. Simplu imi place mie cum suna. Probabil si voi ati facut la fel.

Mai nou am abonament facut la Google Music, unde am 3 luni gratuit, ca mai apoi sa folosesc serviciul pentru 22 de lei/ luna. Si imi place mult de tot pentru ca eu acolo chiar imi gasesc trupele favorite de k-pop si pot downloada playlisturile ca sa le ascult cand nu am internet bun.

Puteti sa vedeti si playlistul meu de pe Youtube care are peste 1000 de melodii si sa vedeti cam ce ascult in ultima vreme. 😀

Eva Simons – Bludfire (ft Sidney Samson)

Eu o ador de ceva vreme pe Eva Simons pentru ca e shameless si melodiile ei sunt alerte si dansabile. Plus ca are o voce misto, iar parul ei… GOALS.

백현 BAEKHYUN_두근거려 (Beautiful) (From Drama ‘EXO NEXT DOOR’)

De curand am vazut un serial misto, de doar 16 episoade, numit EXO Next Door de care voi scrie curand. Melodia e de la fiecare episod in parte si imi place la nebunie vocea lui Baekhyun, pentru ca ma linisteste. Recomand melodia special pentru linia melodica, nu neaparat pentru ceea ce zice.

NCT 127_소방차 (Fire Truck)

NCT 127 este una din subdiviziunile NCT – SM Entertainment si pe mine m-a atras mult de tot melodia asta datorita ritmului alert. In ultima vreme am o atractie catre melodiile mai alerte. Video-ul este unul destul de interesant, din punctul meu de vedere. Si look-ul baietilor… il ador.

LuHan 鹿晗【Lu】Official MV

Luhan a fost membru al EXO care in 2014 a plecat din trupa dupa ce a dat casa de discuri in judecata. Si melodia asta pot spune ca e misto rau de tot, mai ales ca e cantata in engleza, asa ca nu e nevoie sa sap pe Google dupa traducere. Are un beat interesant rau de tot, desi cam mult moaning mai Luhan… :))

EXO – Lucky One

Melodia asta face parte din alumul Ex’Act de care v-am scris pe blog acu ceva vreme si pe langa Monster, e favorita mea. Initial vroiam sa va dau aici embed-ul pentru videoclipul oficial, dar prefer sa vedeti si voi cum e dansul. Mie imi cam da palpitatii <3 adica, intelegeti voi…

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *