noaptea statuilor vivante
Offline

Blogmeet si Instameet de Noaptea Statuilor Vivante

Eu de obicei fac tot posibilul sa ma revad cu bloggerii cu care m-am imprietenit in ultimii ani pe cat de mult pot. asta pentru ca sunt niste oameni draguti, buni si amuzanti.

Si colac peste pupaza, de Noaptea Statuilor Vivante organizata de Teatrul Masca, am ocazia sa revad bloggerii astia nebuni. Ca va fi un mic blogmeet si Instameet pe 16 iunie la ora 20.00 la Casa Filipescu Cesianu (intersectia dintre Calea Victoriei si Sevastopol).

Peste 40 de statui vivante prezentate în premieră și 20 de invitați străini din Olanda, SUA, Israel, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Portugalia și Rusia. 

Evenimentul, ajuns la 6-a ediție, se va desfășura între 16 și 20 iunie în Grădina Casei Cesianu și în parcurile Crângași și Alexandru Ioan Cuza.

Teatrul Masca va aduce în prim plan peste 40 de statui vivante prezentate în premieră.

Dintre acestea, două îl vor omagia pe sculptorul Constantin Brâncuși.

Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

Sursa

Cel mai misto e ca festivalul are si un hashtag misto pe Instagram – #statuivivante si pe acolo clar puteti sa vedeti ce si cum. Mai ales daca sunteti pasionati de Instagram. Si cine publica cea mai misto poza pe Instagram cu hashtagul de mai sus in cadrul Instameet-ului, poate sa castige 50€.

Deci? Care vii?

statui vivante

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *