Online

Hai sa vorbim despre Snapchat

Snapchat inca e o aplicatie mica in Romania, nu foarte multa lume o foloseste, dar incepe sa creasca. Si foarte foarte multe branduri folosesc aplicatia pentru a oferi followerilor cateva behind the scene.

Si acu ceva zile eram intrebata ca la ce foloseste Snapchat la bloggeri si ca de ce il folosesc.

Raspunsul a fost simplu. Habar n-am cum ar putea sa ma ajute pe mine ca bloger, dar merge sa pui un behind the scenes ca vlogger. Simplu. Si de ce il folosesc? Ca e fun!

Plus ca imi pot stalkui in liniste vloggerii favoriti (NikkieTutorials, Manny MUA, Anne Marie Chelariu si multi altii) si sa vad o parte din vietile lor dintr-o alta perspectiva, Snapchat fiind o aplicatie un pic mai intima.

Desigur ca daca nu esti atenta, ca femeie poti sa te trezesti cu cate un dick pic sau mai rau, un dick video, dar d-aia exista block. 😀

Voi folositi Snapchat? Daca da, va invit sa ma adaugati!!

Snapchat e-kathy

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

1 Comment

  1. […] sa mi se incarce o pagina pe chrome sau sa mi se refreshuiasca feed-ul de IG sau story-urile de Snapchat. Si asa am realizat cat de dependenta sunt eu de telefon si internet. Ceea ce e un pic trist ca nu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *