heyday
Offline

Festivalul HeyDay

Nu va faceti planuri pentru 27, 28 si 29 mai! De ce? Pentru ca HeyDay Festival e in Parcul Izvor.

Ce e HeyDay? E un festival pe 3 zile unde vor canta numai trupe de tip tribut. Si nu vor canta doar trupe romanesti, ci si foarte multe trupe internationale. Acest festival este organizat de creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, iar producatorul este Piece of Light.

Intrarea nu este libera, pretul unui bilet este de 15 lei/zi, iar abonamentul pentru cele 3 zile este de 30 de lei. Nu este o avere, dat fiind faptul ca vor fi 30 de artisti pe 3 scene diferite. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete aflata in sediul creart, din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, sau online, de pe Eventim.ro.

heyday

 „Prin festivalul HeyDay ne propunem sa prezentam publicului un concept de eveniment care se bucura de un real succes in strainatate, atat datorita functiei de entertainment, cat si potentialului de a creiona o incursiune muzicala ce are ca scop final (re)descoperirea muzicii marilor trupe internationale. Ne dorim, astfel, sa includem Bucurestiul pe lista oraselor de renume din Europa care organizeaza unele dintre cele mai mari festivaluri de tribute din lume”,  a declarat Claudia Popa, Director creart.

Eu sper sa ajung pe acolo cat de curand, nu de alta, da’ sunt tare curioasa cum va fi. Poate ne vedem pe acolo!!

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *