internet
De-ale mele

Eu si viteza proasta la internet

Dupa cum am spus intr-o postare pe Facebook acum ceva zile, am reusit sa depasesc cei 3,5Gb de internet pe care ii am la abonament pentru ca am zis “hai sa ma uit la anime, HD, in metrou”. Mai bine stateam dreq cuminte. Dar am zis ca merita sa ma uit la anime HD pentru ca mi-am luat telefon nou (Samsung Galaxy J5) ca se vede mai cu mot.

Si asa am avut internet prost cred ca mai mult de o saptamana pe telefonul mobil si pot sa va zic ca a fost un chin si jumatate, fiind nevoita sa astept o eternitate sa mi se incarce o pagina pe chrome sau sa mi se refreshuiasca feed-ul de IG sau story-urile de Snapchat. Si asa am realizat cat de dependenta sunt eu de telefon si internet. Ceea ce e un pic trist ca nu sunt singura.

Dar cea mai misto parte e cand ajung acasa sau sunt la birou. Atunci nu imi mai pasa de telefon asa de mult si doar il iau din cand in cand sa ma uit la Snapchat sau IG. Atat. In rest stau pe PC/laptop.

Si chestia e ca eu pana la birou fac in jur de 50 de minute – maxi taxi si metrou. In general ascult muzica (in ultima vreme ultimul album de la BTS pe care il ador) sau citesc o carte pe Kindle. Si nici acum nu s-a schimbat asta, doar ca uneori as fi vrut sa intru pe internet si sa nu am probleme sa mi se incarce paginile ca un cur. Si asa mi-am amintit de 2009 cand aveam internet prin dial-up ca RDS-RCS nu ajunsese cu cablul pana in Popesti-Leordeni. Ce vremuri frumoase.

Articol inspirat de stimabilu’ Chinezu.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *