digital divas
Offline

Digital Divas 2016

Iata dragii mei ca si anul asta voi ajunge la Digital Divas 👸👑. Care serios va zic, e unul din cele mai mari evenimente de fashion, beauty si lifestyle din Romania, unde absolut toate femeile “dive” din blogosfera se intalnesc pentru a se bucura de o atmosfera super misto.

Nu este o conferinta per se, asa cum suntem obisnuiti la Webstock sau Future of Media, ci e un eveniment de socializare cu o conferinta atasata, axandu-se in principal pe femei, beauty si fashion. Si chiar cred ca e nevoie de asa ceva, desi nisa de beauty, fashion si lifestyle e asa de saturata, incat nu mai ai loc deloc.

Ce se va intampla la Palatul Bragadiru, locatia absolut de vis unde se tine evenimentul?

Evenimentul este impartit in doua parti mari – conferinta si gala de premiere. Conferinta este de asemenea impartita in 3 parti, si anume:

14:15-15:15 Opposites Attract: Offline + Online

16:15-17:15 Faces of Digital Content

18:00-19:00 5 Years From Now (Trends and Forecast)

iar de la ora 20:00 pana la 21:30 va fi Gala de Premiere.

De asemenea, sunt si mai entuziasmata de data asta de Digital Divas pentru ca speakerii sunt unii foarte interesanti, persoana ce ma inspira incontinuu, precum Ana Morodan, Andreea Esca, Razvan Exarhu.

Asa ca vineri ma gasiti la Palatul Bragadiru, si veti gasi o gramada de poze pe Instagram, voi pune o gramada de poze si videouri pe Snapchat. Asa ca daca nu ma urmariti acolo, va invit sa aruncati un ochi in sidebar unde gasiti absolut toate linkurile. Plus ca veti gasi si mai multe fotografii pe hashtagul #DigitalDivas16.

Iata cateva poze de anul trecut (inca invatam sa folosesc Instagram 😂)

@antonialalalala and I at #DigitalDivas15 #singer #blogger

A photo posted by Kathy Moldoveanu (@kathy.moldoveanu) on

We ❤❤🐻 @coccolinothebear #digitaldivas15

A photo posted by Kathy Moldoveanu (@kathy.moldoveanu) on

Cum sa nu am eu poza cu ursul Coccolino la #digitaldivas15 ? 😂😂 #Coccoexperience

A photo posted by Kathy Moldoveanu (@kathy.moldoveanu) on

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *