Am fost la Asiatic Restaurant & Bufet 🍱🍘🍣

Asiatic Restaurant & Bufet

Sambata am fost impreuna cu sor-mea, Luciana si o colega de-a Lucianei la Asiatic Restaurant & Bufet de langa Mall Vitan. Eram putin sceptica la inceput, nestiind exact la ce sa ma astept, insa am zis ca trebuie sa o fac si p-asta Asa ca am luat-o pe sor-mea care nu prea iubeste mancarea chinezeasca de felul ei si am pornit-o incolo.

Ce m-a surprins a fost ca nu este asa de scump pe cat m-as astepta pentru un restaurant international. Mai ales asiatic. Dar am fost placut surprinsa. In timpul saptamanii, la pranz (11-15) costa 29 de lei si la cina (17-23) costa 48 de lei. Si in timpul weekendului, intreaga zi costa 48 de lei, bauturile nefiind incluse. Mancarea pot zice ca a fost delicioasa, in special cea gatita de bucatarul chinez care nu vorbea nici romana, nici engleza. Ce nu mi-a placut a fost sushi-ul si crevetii, din cauza texturii lor, nu sunt eu fana, dar am adorat caracatita si calamarul.

Imediat cum am ajuns la Asiatic Restaurant & Bufet, am fost intampinate de doamna Cristina, managerul restaurantului care ne-a tratat extrem de furmos, facandu-ne si un tur al localului si explicand totul. Pot spune ca localul este imens, mai ales la etaj unde intre 250 de oameni, deci e perfect pentru un eveniment de tip corporate. Iar preturile pentru asa ceva sunt foarte interesante, 8-12 €/persoana pentru bufet si 20 €/persoana pentru servire la masa.

Mi-a mai placut foarte mult cand am observat ca absolut oricine intra este intampinat de doamna Cristina sau oricine altcineva, poate datorita specificului restaurantului si culturii asiatice, unde atunci cand intri intr-un magazin sau restaurant, sa fii intampinat de cineva.

Oricum, ca incheiere, pot zice ca restaurantul a fost o experienta foarte placuta, si chiar ma voi reintoarce cu drag acolo, in principal datorita personalului si locatiei si de data asta vreau sa o iau pe mama dupa mine sa vada si ea cat de buna e mancarea asiatica.

Asiatic Restaurant & Bufet

One Reply to “Am fost la Asiatic Restaurant & Bufet 🍱🍘🍣”

Daca ai ceva de zis...