scrie
De-ale mele

Stilul meu de a scrie

Ieri am postat review-ul cartii Dianei Farca si pe Facebook m-am trezit cu acest comentariu care m-a bulversat si poate si enervat un pic. A venit de la o persoana care nu ma cunoaste, care considera ca a jigni felul de a scrie al cuiva e ok. Acesta e comentariul:

“destul de dur, trist, dar promitator si luminos” Ar trebui sa nu poti sa recenzezi fara autorizatie de stabilitate!

De aceea va recomand o chestie. Daca vedeti ceva in neregula cu scrisul meu, imi puteti spune, insa fara sa jigniti. Scriu in mici paradoxuri si pleonasme? Poate asa am vrut sa scriu mama. Poate ca asta simt eu despre un anume lucru. Ca poti simti atat lucruri de rau cat si de bine in acelasi timp, mai ales la o opera literara.

Am simtit nevoia sa scriu articolul asta ca sa fie totul clar. Daca ai venit pentru prima oara la mine pe blog, multumesc, te poti abona via e-mail, poti da like pe Facebook si sa ma urmaresti pe celelalte retele de socializare. Insa daca nu intelegi ceva din ce zic, spune-mi in privat, poate iti pot explica, sau citeste articole vechi. Asa iti vei putea face o idee despre mine si stilul meu.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

2 Comments

 1. De fapt, ideea e simpla: daca nu-ti place cum scrie un blogger, evita-l.

  A-l injura la el acasa, aka pe blogul lui, mi se pare o dovada de nesimtire.

  1. ecaterina says:

   Exact!!
   Nu ii inteleg pe cei care vin si scriu comentarii de genu’ala fara sa imi vina cu un argument sau cum vii tu si imi zici ba nu e bine asa pentru ca… nu doar zici.
   E la fel cum unii il injura pe zoso ca scrie cum scrie dar sunt la el pe blog continuu de il citesc.
   Ma rog, aia tot fani ii poti numi. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *