shadowhunters
Ce vad

Shadowhunters

Care ma stiti, deja aveti habar cat de mult ador lucrurile fantasy, fiind scaparea mea din lumea asta. Asa mi s-a intamplat si cand am descoperit cartile Cassandrei Clare – The Mortal Instruments, pe care le-am inhalat si simtit cu toata fiinta mea. Si fara sa vreau am fost prinsa in fandomul TMI.

Acum ceva ani a aparut filmul The Mortal Instruments: City of Bones si am innebunit de fericire, ca mai apoi sa fiu dezamagita de film si sa il consider un mare flop pentru ca nu era canon* (niciodata nu e, dar parca tot ma supar) si ca actorii aveau 0 chimie, mai ales cand serios acum, in aceste carti chimia e extrem de importanta.

O perioada nu s-a mai auzit nimic de aceasta serie, iar acum ceva luni aud vad pe Tumblr, unde imi gasesc intotdeauna inspiratia, ca se va face un serial dupa aceasta serie si il vor numi Shadowhunters. AND I FUCKING LOST IT. Speram din tot sufletelul meu sa fie macar semi canon, sa aiba grija ca ceea ce se intampla sa fie oarecum in concordanta cu cartile si cel mai important, sa aiba grija de OTP-urile tuturor din fandom. Si tare fericita sunt ca au respectat asta.

Adica, doar uitati-va cat de perfect arata Magnus Bane!

shadowhunters magnus bane

Sa fie clar, au adus personajele si Institutul si lumea respectiva in anul 2015, ceea ce sincera sa fiu ma bucura. Au adus doua personaje cheie din carti, Church si Chairman Meow. Au avut mare mare dar foarte mare grija cu Clace si Malec – cele doua mari ship-uri din carti pe care toti le adora. Mai ramane sa vedem Sizzy, dar cred ca va mai dura ceva.

Pana la urma cand asta s-a intamplat aproape am tipat.

shadowhunters clace

Si cand ASTA s-a intamplat am inceput sa plang. Serios am inceput sa plang.

shadowhunters malec kiss 1

shadowhunters malec kiss 2

Nu ma intrebati de ce. #fangirl

Recomand din tot sufletul sa vedeti serialul, iar daca nu ati citit cartile, ce mai asteptati dragilor? Eu dupa ce termin cu cartile pe care le citesc acum ma voi reapuca de seriile The Mortal Instruments si The Infernal Devices ca sa ajung sa citesc Lady Midnight.

Voi ati vazut Shadowhunters? V-a placut?

* canon = cand e la fel cu ce e in carte

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *