printesele
De-ale mele

Printesele lui Yuby

Asta e un articol inspirat de nenea Vasilescu, care sa mor io de nu ma inspira prea des sa scriu chestii de genu’ asta. Citeam la el articolul asta inspirat de acest articol si am zis sa scriu si io aici ca serios… Nu se mai poate asa ceva.

Am o boala nedescrisa de mare pe tutele de dupa blocuri care si-au tras iubit “cu bani” care le plateste acrilicile cu care se lauda la colegele lor de munca (de cele mai multe ori casierite de market) ca ele sunt nene feministe independente.

Eu una le-as trage astora cate una peste ceafa aia lata (da, am voie sa ma iau de ele ca si eu sunt grasa) si sa le zic sa taca dracu din gura ca sunt degeaba femei.

Nu sunt eu Masterchef, insa e o diferenta in a fi o proasta ce nu stie a face nici macar cartofi prajiti si o femeie independenta. Femeia independenta si feminista gateste pentru ca asa vrea ea, pentru ca vrea sa isi surprinda prostu’ cu care sta ca “uite iubi ce am facut pentru tine ca muncesti 10h pe zi mereu”. Care fac curatenie ca asa vor ele ca poate nu au chef sa stea in jeg. Ca spala vasul ala din care au mancat tocmai pentru ca asa e normal – sa iti speli vasul in care abia ai mancat. Femeile independente fac ce fac pentru ca vor.

Dar nu incepi sa urli ca o proasta in public ca eu nu fac nimic in casa ca vreau sa ii arat lui ca eu sunt seful in casa. Ai sa mori tu. Esti pe dracu. Asa esti un paduche de om care suge vlaga, pula, sangele si banii lui ala. Atat. Si asa nea caisa ala va ajunge sa se simta mizerabil langa tine, draga femeie printesa independenta ce esti, indiferent cat de bine te futi cu el. Nu o sa ii mai pese de tine dupa o perioada, apoi te vei gandi ca s-a racit relatia.

Intr-adevar, locul femeii nu e DOAR la cratita. Rolul femeii e si in societate, si sa munceasca si sa cace copii si sa fie neasta in toata regula. Nu sclava Izaura, dar sa imparta cu boul de langa ea trebuirile casei si sa faca si ea ceva. Just saying.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *