the masterpiece experience
Offline

The Masterpiece Experience

Am fost miercuri la The Masterpiece Experience, un eveniment unde m-a luat Luciana cu ea si tin sa ii multumesc din toata inima ca s-a gandit la mine.

Va pot zice cu mana pe inima ca a fost un spectacol pe care l-am asimilat din toata inima atat vizual, cat si auditiv, mai ales auditiv. Si am stat intr-o continua stare de fiori si piele de gaina.

Ce a fost The Masterpiece Experience? A fost un show ce a combinat orchestra clasica cu instrumente mai putin traditionale si cu jocuri de lumini si lasere ce au adus un plus show-ului. De asemenea tema a fost Interstellar si The Dark Knight, astfel incat ei au incropit un storyline superb care ne-a atras atentia tuturor. Oh si pot sa va zic ca la un moment dat the bass dropped si am auzit niste dubstep si doar intrebati-o pe Luciana ce reactie am avut. Eram ceva de genu’:

 

Tot ce va pot spune e ca mi-a placut la nebunie.

Desigur ca am facut cateva poze.

#theMasterpieceExperience #spectacol cu @lucianacorlan

A photo posted by Kathy Moldoveanu (@kathy.moldoveanu) on

This was on stage. This looks like a #character from #darksouls 😂

A photo posted by Kathy Moldoveanu (@kathy.moldoveanu) on

Si desigur ca am si filmat un pic, iar filmarile le gasiti pe Facebook si pe Youtube.

Recomand oricui asculta OST-uri de filme, anime si jocuri. Asa probabil veti fi mai obisnuiti cu genul asta de muzica. Nu e pentru oricine, asta e clar.

Am fost destul de dezamagita sa vad copii acolo care nu intelegeau nimic si stateau cu nasul in telefoane ca sa faca poze. Am vazut persoane care nu stiu sa nu foloseasca un blitz cand fotografiaza sau filmeaza intr-o sala de genul. Am auzit telefoane sunand, ca aparent e greu sa il pui pe vibratii. Dar asta nu m-a oprit sa nu simt si sa ascult cu drag muzica ce mi se oferea.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *