dating
De-ale mele

Hai sa vorbim despre dating

In zilele noastre, cuvantul dating a devenit un cuvant asaaa de controversat din cauza sau datorita (inca nu stiu care e mai ok) internetului si faptului ca oamenii folosesc acest mijloc prin a-si gasi un partener. Insa hai sa discutam un pic despre cum era inainte si cum e acum.

Inainte aveai noroc sa fii agatata ca femeie pe strada de un barbat. Daca ti se parea interesant sau folosea metode ce iti atrageau atentia, norocul lui si al tau. Acum daca vine unu’ la tine, fie are o abordare de te face sa razi sau nu te impresioneaza, fie e creepy as fuck. De cele mai multe e creepy as fuck.

Inainte venea cea mai buna prietena si iti prezenta pe un prieten, sau mama ta venea cu baiatul unei colege de munca. Si va facea cunostinta. Si poate aveati norocul sa va placeti si sa incepeti o relatie. Acum, cea mai buna prietena nu risca si clar maica-ta rareori iti va arata poza ta de pe Facebook unei colege care sa ii arate la randul ei fiului sau. Ma indoiesc ca se mai practica asa ceva.

Cam astea doua lucruri se intamplau inainte cand e vorba de dating. Insa acum, in era tehnologiei, datingul a devenit parca mai complex de atat. Intri pe un site de dating, alegi o persoana sau mai multe cu care ai o conversatie si vezi ce si cum, apoi te gandesti daca sa te vezi cu acea persoana sau nu. Daca totul merge bine, ajungi sa ai o relatie cu acea persoana si sa vezi cum merge, ori daca nu e asa cum ai vrea tu, o iei de la capat.

Datorita sau din cauza tehnologiei am devenit un pic paranoici, mai sociali online si mai putin sociali offline, si asta se oberva si in relatiile noastre intime.

P.S. Daca aud pe unu’ sa comenteze despre ultimul gif… SA NU INDRAZNITI… #fangirlĀ 

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

1 Comment

  1. Eu nu comentez ulta poza, ci ultima fraza. Gramatical e incorecta cap-coada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *