ganduri random
De-ale mele

Ganduri random

Am momente in care creierul meu, in loc sa isi dea un mic stand by noaptea, incepe si debiteaza. Bai si are niste ganduri random de dupa ma intreb what the fuck. Dar eu deja m-am obisnuit si cred ca va fi nevoie ca usor usor si voi sa va obisnuiti, pentru ca voi avea o serie de genu’ asta de acum incolo numita Ganduri Random. Si nu ma, nu fac alta categorie, ca nu isi are rostul. Dar pana mea, zic ca e ok sa debitez pe aici la mine pe tarla, nu?

Cred ca am in draft vreo 5 articole. Majoritatea au doar titluri, altele o fraza si chiar un articol complet scris in metrou in timp ce ma duceam la birou. Doar ca in ultima vreme sunt extrem de obosita de la birou si nu am tragere de inima sa ma ocup de blog asa cum ar trebui. And I swear to God, imi e super rusine de mine. Pentru ca blogul asta e cea mai mare investitie a mea si e bebelusul meu si vreau sa il vad crescand.

Uneori ma uit asa in jurul meu si vad pe unii si altii scriind zilnic articole, scriind articole extra lungi si pe altii mergand la evenimente si la chestii cu branduri. Si eu stau acasa uitandu-ma la anime-uri pentru ca 1. imi e rusine oarecum sa ma bag in seama cu un brand asa ca nuca in perete. 2. habar n-am cum sa fac asta, dar sigur cand voi creste o pereche de coaie o sa cer ajutorul si 3. pentru ca sunt o obosita.

Si nu doar in ale blogului ma simt obosita. Si in viata mea personala. Nu imi place sa zic oricui orice si mai ales aici pe blog, insa sunt single de cateva luni bune. Si nu e un semn bun pentru mine. Insa in acelasi timp nu mai simt nevoia aia ca acum cativa ani de a fi cu cineva. Poate asa e cand imbatranesti, dracu stie.

Oricum, revenind la blog, vreau sa incep sa iau guest posturi de la altii. Pe orice subiect. Voi crea o pagina despre Guest posturi unde voi zice ce si cum, astfel ca cei ce vor sa scrie la mine pe blog, sunt invitati cu mare mare drag. Vreau sa incep si o serie de educatie sexuala, pentru ca ma stiti ca eu mereu promovez sexul protejat, curat si toate cele.

Nu stiu daca am trecut sau nu 3 idei la 10000, dar pana mea, ca tot e la oferta, mai scriem asa ca face bine. Probabil voi mai avea asa ganduri random aici pe blog unde pur si simplu sa bat campii, cand am nevoie de un outlet, pentru ca sa fim seriosi, orice blogger pe care il stim are stres pe cap si toate cele si poate chiar a scrie unele ganduri asa random pe aici ajuta la psihic. Cel putin la mintea mea bolnava ajuta.

social

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *