beauty makeup brushes
Ce vad

5 vloguri de beauty pe care le recomand

A avea blog de beauty nu e usor. Trebuie sa poti livra anumite look-uri cititoarelor tale si sa poti da sfaturi vis-a-vis de produse. A avea vlog de beauty e a special cookie, fiind nevoita sa te prezinti extra, sa fii intotdeauna perfecta in videourile tale.

Am decis sa prezint cateva vloguri de beauty pe care le urmaresc mereu cu drag si care sper sa va placa si voua.

1. Jeffree Star pe langa ca are un stil mai pe gustul meu, fiind foarte excentric si diferit fata de ceilalti, e si amuzant si are o linie de cosmetice pentru care as ucide sa pun mana. Daca iti place sa vezi o personana nonconformista, Jeffree e omul potrivit.

2. Nikkie Tutorials e o tipa din Olanda care pe langa faptul ca e super funny si frumoasa, e plus sized, dar nu arata ca si cum ar  veni din cele mai negre vise ale cuiva. Are un stil super misto de a machia, prezinta lejer tipuri de make-up care te lasa masca si care te lasa asa cu un sentiment cum ca trebuie si tu neaparat sa incerci ce face ea acolo. De asemenea, daca esti mai plinuta si nu stii ce s-a potrivi fetei tale (exemplu: contur) ea sigur sigur te va invata. Iata un video extrem de amuzant pe care il ador!!

3. Manny MUA e un tip super bubbly pe care il iubesc. El e genul care ofera multe look-uri de zi, dar destul de puternice in acelasi timp. Are un stil interesant de a machia, de aceea zic ca e perfect pentru cineva care vrea sa incerce lucruri noi.

4. Kandee Johnson e genul ala de Youtuber de care te indragostesti instant, fiind o persoana foarte happy si pozitiva care iti inspira incredere in sine. Are foarte multe video-uri geniale de transformari si tutoriale simple, precum cel de mai jos.

5. Special Koko e o vloggerita si bloggerita de beauty din Romania pe care o urmaresc intotdeauna, fiind genul de beauty blogger/vlogger careia nu ii e teama sa se avante in a fi mai nebuna cu make-up-ul. Si sincera sa fiu, cam avem nevoie de asta in viata noastra, nu?

Voua care va place cel mai mult?

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

2 Comments

  1. […] fiind spuse, dau leapșa mai departe următoarelor domnișoare: Mădălina, Raluca, Ecaterina, Nelida, Ioana și Daniela. Cine mai dorește, cine mai poftește, pune mâna, se autoservește. […]

  2. […] unei postări cu vloggerițe românce mi-a venit de la Kathy, care a scris despre vloguri de beauty pe care le urmărește. Eu nu sunt la fel de mare amatoare de YouTube ca ea, nu urmăresc trenduri, nu am o așa vastă […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *