Anime: Himouto! Umaru-Chan

himouto! umaru-chan

Nume japoneza/romanji: 干物妹!うまるちゃん / Himouto! Umaru-Chan

Nume engleza: My Two-Faced Little Sister

Numar episoade/sezoane: 12 episoade/ 1 sezon

Rating: PG-13 – Teens 13 or older

Gen: Comedie, Scoala, Slice of Life, Shoujo

Premiera: 9 iulie 2015

IMDb | MyAnimeList | Crunchyroll | Gogoanime

Prima oara am auzit de anime-ul asta acum ceva vreme de la CutiePie Marzia pe Youtube dar am ignorat atunci din nu stiu ce motive. Si eram eu pe aplicatia mea obisnuita pentru manga cand dau peste Himouto! Umaru-Chan si zic ba ia sa vad despre ce e vorba. Si dupa descopar ca e si anime cu acelasi nume. Si tare fericita sunt ca m-am apucat sa il vad, va jur.

Desigur ca dupa primul episod eram ceva de genu BA NU IMI VINE SA CRED CE NESIMTIRE PE EA AOLEU CUM POATE SA IL CHINUIE PE FRATI-SU IN HALUL ASTA?

Are un umor foarte interesant cu glume care uneori sunt refacute pentru fiecare episod, insa personajele sunt mortale. Umaru e o fata ce duce o viata dubla – in public e fata de liceu foarte buna la toate si frumoase, iar acasa e o Himouto, adica o persoana ce nu face nimic in afara de a se uita la anime, sa cumpere chestii de pe internet si sa citeasca manga si sa joace jocuri video. Si chestia amuzanta e ca se imprieteneste cu cateva personaje si ca e foarte relatable pentru multi oameni.

himouto! umaru-chan

Sa nu va aud ca e otaku, pentru ca nu e adevarat. Un otaku nu are deloc interactiune sociala. Umaru poate fi considerata weeb, ceea ce inseamna fix ce e Umaru.

De ce recomand anime-ul asta? Ei bine, e genul de anime usor de digerat, amuzant si perfect pentru atunci cand vrei sa iti imbunatatesti ziua. Plus ca e doar un sezon scurt si merge sa vezi unul pe seara cand vii acasa de la birou. Cel putin eu m-am uitat cam la 2 episoade/zi si mi-a fost de ajuns.

himouto! umaru-chan

6 Replies to “Anime: Himouto! Umaru-Chan

Daca ai ceva de zis...