curatenia
De-ale mele

Eu, curatenia si patura greoaie

Curatenia de primavara inainte de Pasti e o treaba foarte grea pentru mine pentru ca uneori trebuie sa stau sa ma holbez printre hainele de iarna sa vad ce pot curata si ce trebuie sa pun in fundul raftului de sifonier. Unii ar zice ca e super usor sa faci curat in rufe, dar va jur ca de cele mai multe ori stau cu usile deschise si ma uit la unele haine cu asa o fata si inchid usa ca nu am chef sa curat. Mai ales ca uneori am rufe pe care trebuie sa le curat si stim cu totii cat de greu e sa cureti niste haine greoaie, precum un palton sau o geaca.

Si sa recunoastem ca sunt unele momente in care o curatatorie haine e necesara pentru mine. Dar de cele mai multe ori habar n-am pe unde sa merg si ce sa aleg, pentru ca sunt asaaaa de multe iar unele au niste preturi de iti faci cruce, va jur. Am niste lucruri prin casa si in sifonier care fie nu incap in masina de spalat, fie sa le spal de mana e un chin. De exemplu, am o patura imensa turceasca ce o folosesc sa ma invelesc cu ea primavara si toamna pentru ca e mai subtire decat pilota si chestia aia are 2mx2m si e extrem de grea.

Sunt locuri in Bucuresti unde as putea duce pilota sau patura sa le spal si sa fie mult mai bine curatate decat le-as spala eu de mana, ceva gen laumeras si cred ca de acum incolo asta voi face in loc sa ma chinui pana mor de spate sa le spal. Si bag mana in foc ca nu sunt singura care doreste un loc unde sa isi duca chestiile grele la spalatsi va avea curatenia injumatatita ca si timp. De ce? Poate ca uneori nu e spatiu, nu e timp si nu e chef.

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *