alex damian
Ce vad

Alex Damian – vlog de fotografie

Alex Damian e cel care m-a fotografiat pentru proiectul sau Asculta cu mine acum ceva vreme. Si de curand el a inceput un vlog de fotografie unde explica anumite lucruri interesante pentru cei ce vor sa se apuce de fotografie si nu stiu exact de unde sa inceapa.

Partea misto a canalului lui de Youtube e ca e un pic mai mult decat un vlogger ce spune cuvinte tehnice si te face sa te uiti un pic perplex. Alex e amuzant, explica pe intelesul tuturor, mai bine decat o┬ácarte de genu’ Fotografia pentru prosti incepatori si da exemple foarte bune despre locatii, lumina, tehnica, etc.

Si mai are si cate un vlog misto in care spune lucruri bune, precum Totul conteaza. El este foarte entertaining, si sincera sa fiu, prefer un entertainer care imi spune chestii tehnice despre fotografie & all, mai ales ca vreau sa incep sa imi imbunatatesc un pic Instagramul meu tristut. Oarecum cred ca am fost un pic influentata ca sa ii dau subscribe si de faptul ca am apucat sa il cunosc personal si cand am aflat ca s-a apucat de vlogareala, pot spune ca am fost destul de entuziasmata.

Iata vlogul meu favorit:

Ecaterina

Blogger necenzurat, fara rusine si cu destul de mult tupeu. Scriu tot ce imi trece prin cap si nu imi e teama sa folosesc tastatura din dotare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *